Cristian Pustai și Diogo Rosado au prefațat partida cu FC Botoșani

Gaz Metan joacă la sfârșitul acestei săptămâni, ultima partidă din sezonul regulat.

Gruparea de pe Târnava Mare va întâlni sâmbătă de la ora 14:00 în deplasare FC Botoșani. Alb-negri au mare nevoie de punct sau puncte, în condițiile în care după această etapă ele se înjumătățesc și începe play-out-ul. În turul campionatului, Gaz Metan s-a impus la limită pe teren propriu în fața lui FC Botoșani. Singura reușită a fost semnată de italianul Romeo Roberto în repriza a doua. 

Continue Reading

Print Email

Cristian Pustai și Mario Rondon au prefațat partida cu Juventus

Vineri de la ora 18:00, Gaz Metan va întâlni la Mediaș ultima clasată din Liga întâi, Juventus București.

În tur cele două echipe au remizat scor 1-1, după reușite lui Călințaru, respectiv Romeo Roberto. Jocul din etapa cu numărul 25, ultimul acasă pentru medieșeni din sezonul regulat, a fost prefațat de tehnicianul Cristian Pustai și atacantul Mario Rondon în cadrul unei conferințe de presă.

Continue Reading

Print Email

Bilete pentru partida Gaz Metan - Juventus

Gaz Metan joacă vineri de la ora 18:00 pe teren propriu cu Juventus București, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 25 din Liga 1 Betano.

Biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare în zilele de joi și vineri, la casieriile Stadionului Gaz Metan. Joi, programul de vânzare al acestora este între orele 16:00-18:00, iar vineri între orele 15:00-18:00. Prețul unui bilet va fi de 5 lei în toate sectoarele stadionului. De asemenea vă reamintesc că se poate intra la meciul de vineri cu biletul achiziționat pentru partida anterioară de pe teren propriu cu FCSB.

Print Email

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Astra Giurgiu cu scorul de 4-3.

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Astra Giurgiu cu scorul de 4-3.

Partida a fost una extrem de spectaculoasă. Alb-negri au condus cu 1-0, s-au văzut conduși apoi cu scorul de 3-1 la pauză însă nu au cedat. Gaz Metan a controlat actul secund, a marcat de două ori, iar în ultimul minut de prelungiri i s-a refuzat o lovitură de pedeapsă.

Alb-negri au marcat în minutul 7 prin lovitura de cap a lui Cristian Sîrghi însă reușita a fost anulată pentru off-side. La poarta cealaltă, Alexandru Greab a reținut șuturile lui Laurențiu Buș și Silviu Balaure. Gaz Metan a deschis scorul în minutul 15, prin Mario Rondon. Atacantul venezuelean a înscris cu o lovitură de cap după un corner.

Continue Reading

Print Email