Gaz Metan a remizat cu CSU Craiova, scor 0-0

Gaz Metan a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică seara la Mediaș în compania lui CSU Craiova.

Portarul Răzvan Pleșca a apărat o lovitură de pedeapsă în minutele de prelungiri ale partidei, iar lovitura de cap a lui Bojan Golubovici, tot din prelungiri, a lovit bara transversală. În urma acestui rezultat, formația lui Cristian Pustai a ajuns la patru remize consecutive și are 14 puncte în clasamentul Ligii întâi. 

Continue Reading

Print Email

Emmerik de Vriese nu mai este jucătorul Gazului Metan

Emmerik de Vriese nu mai este jucătorul Gazului Metan. 

Jucătorul de naționalitate belgiană și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea de pe Târnava Mare. Rezilierea a avut loc în cursul zilei de vineri. Pe această cale îi mulțumim pentru evoluțiile avute în tricoul alb-negru și îi urăm succes mai departe în cariera sa.

 

Print Email

Cristian Pustai și Sergiu Popovici au prefațat partida cu CSU Craiova

Gaz Metan va disputa duminică ultima partidă oficială din acest an pe teren propriu.

Alb-negri vor întâlni de la ora 17:00 CSU Craiova, una dintre formațiile cu aspirații la titlu în acest sezon competițional. Formația lui Cristian Pustai vine după o serie de trei partide consecutive în care a terminat la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari și ACS Poli Timișoara și își dorește un nou rezultat pozitiv.

Continue Reading

Print Email

Bilete pentru partida Gaz Metan - CSU Craiova

Gaz Metan joacă duminică de la ora 17:00 pe teren propriu cu CSU Craiova, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 21 din Liga 1 Betano.

Biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică la casieriile Stadionului Gaz Metan. Joi și vineri programul de vânzare al acestora este între orele 15:00-17:00, sâmbătă ele se pun în vânzare în intervalul orar 10:00-12:00, iar duminică între orele 14:00-17:00. Prețul unui bilet va fi de 20 lei în toate sectoarele stadionului cu excepția Tribunei Oficiale, acolo unde biletul va costa 40 lei.

Continue Reading

Print Email

Gaz Metan s-a despărțit de Fabian Lokaj

Gaz Metan s-a despărțit de Fabian Lokaj.

Contractul acestuia a fost reziliat pe cale amiabilă, joi după-amiază. Pe această cale îi mulțumim lui Fabian Lokaj pentru evoluțiile avute în tricoul Gazului Metan și îi urăm succes pe mai departe.

Print Email