Gaz Metan a învins clar Juventus în deplasare, scor 3-0

Gaz Metan a învins clar Juventus în deplasare, scor 3-0.

Ely Fernandes a reușit să marcheze toate cele trei goluri ale formației sale, în timp ce Mario Rondon a contribuit la două dintre ele și a ratat o lovitură de pedeapsă în actul secund. În urma acestei victorii, Gaz Metan a părăsit locurile direct retrogradabile și a urcat pe loc de baraj. 

Continue Reading

Print Email

Cristian Pustai și Valentin Crețu au prefațat partida cu Juventus

Gaz Metan are duminică după-amiaza de la ora 18:00, o nouă partidă extrem de importantă în economia clasamentului play-out-ului.

Gruparea de pe Târnava Mare va întâlni în deplasare Juventus București. Cele două echipe ocupă în prezent locuri direct retrogradabile, astfel că miza celor trei puncte este foarte importantă pentru ambele tabere. Tehnicianul Cristian Pustai nu poate conta pe serviciile lui Ionuț Neagu, care s-a accidentat și va lipsi până la finalul sezonului, în timp ce căpitanul Marius Constantin este nerefăcut și va absenta de la partida de duminică.

Continue Reading

Print Email

Cupa României: Drumul spre finală începe la Sibiu

Gaz Metan joacă marți după-amiază de la ora 17:00 la Sibiu cu FC Hermannstadt, în manșa tur din semifinalele Cupei României.

Alb-negri își doresc un rezultat pozitiv, în condițiile în care sunt foarte aproape de a evolua cu trofeul pe masă. Tehnicianul Cristian Pustai și fundașul Sokratis Fytanidis, au prefațat confruntarea în cadrul unei conferințe de presă.

Continue Reading

Print Email

Gaz Metan a pierdut în prelungiri deplasarea cu Sepsi

Gaz Metan a pierdut în prelungiri deplasarea cu Sepsi.

Gruparea de pe Târnava Mare a fost învinsă cu scorul de 2-1 după ce a condus la pauză. Golul victoriei formației gazdă a fost marcat în al doilea minut al prelungirilor. 

Sepsi a avut prima ocazie a partidei în minutul 20, atunci când Diogo Rosado a vrut să respingă un balon din fața unui adversar, dar a trimis o pasă perfectă pentru Filipe Oliveira. Jucătorul lui Sepsi a rămas singur cu Alexandru Greab, a încercat un lob, dar portarul Gazului Metan a reținut. Peste trei minute, Alexandru Greab a respins din nou șutul lui Simonovski care a fost lansat excelent în ofensivă, a intrat în careu și a șutat.

Continue Reading

Print Email