Biletele pentru partida Gaz Metan Mediaș - ACS Poli Timișoara

Gaz Metan joacă sâmbătă după-amiază de la ora 18:30 pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 7 din Liga 1.

Biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare în zilele de joi, vineri și sâmbătă la casieriile Stadionului Gaz Metan. Joi și vineri, programul de vânzare al acestora este între orele 17-19, iar sâmbătă, ele se pun în vânzare în intervalul orar 14:00 – 18:30. Prețul unui bilet va fi de 10 lei în toate sectoarele stadionului.

Continue Reading

Print Email

Cristian Pustai şi Alexandru Curtean au prefaţat partida cu FC Voluntari

Gaz Metan întâlneşte luni după-amiaza de la ora 18:30 în deplasare FC Voluntari.

După ce au învins Sepsi Sfântu Gheorghe pe teren propriu, prima lor victorie din acest sezon, gaziştii pleacă din nou în deplasare. Va fi a treia partidă oficială într-un interval de opt zile pentru alb-negri, care și-au propus să lege două rezultate pozitive și să urce în clasamentul Ligii întâi.

Continue Reading

Print Email

Gaz Metan a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu 2-1

Gaz Metan a obținut prima victorie din actuala ediție de campionat.

Formația lui Cristian Pustai a învins cu scorul de 2-1 Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 5 din Liga întâi. Alexandru Curtean și Laurențiu Manole au semnat reușitele alb-negrilor în prima repriză, în timp ce oaspeții au marcat golul de onoare în prelungiri prin Attila Hadnagy. Pentru Gaz Metan urmează partida de luni din deplasare cu FC Voluntari.

Continue Reading

Print Email

Cristian Sîrghi a fost prezentat oficial la Gaz Metan

Cristian Sîrghi a fost prezentat oficial la Gaz Metan.

Jucătorul în vârstă de 30 ani va îmbrăca tricoul alb-negru pentru următorul sezon. Acesta a vorbit despre venirea sa la Mediaș, obiectivele pe care și le-a stabilit dar și despre noul sezon competițional. La conferința de prezentare a fost prezent Președintele Clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, dar și antrenorul Cristian Pustai.

Continue Reading

Print Email