Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Universitatea Craiova, scor 3-1

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Universitatea Craiova, scor 3-1.

Oltenii au avut 2-0 după aproape o jumătate de oră de joc în urma dublei semnate de Alexandru Cicîldău. Căpitanul Marius Constantin a redus din diferență din penalty până la pauză, iar în actul secund Craiova a mai înscris un gol prin Uros Cosic, care a fost precedat de un fault în atac, nesemnalizat de centralul Marius Avram.

Gaz Metan a început slab partida de la Craiova, iar olteanii au avut șansa de a deschide scorul chiar din primul minut. Valentin Mihăilă a scăpat singur cu Răzvan Pleșca dar a șutat peste poartă. Formația gazdă a deschis scorul în minutul 7, atunci când Cicîldău a trimis mingea în poartă de la circa opt metri. În minutul 26, același Alexandru Cicîldău a reușit dubla. Acesta l-a învins pe Răzvan Pleșca direct dintr-o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. După 2-0 pentru Craiova, Gaz Metan a dat semne de revenire, iar în minutul 36, Dumitru Cardoso a fost faultat în careul de 16 metri de Stephane Acka, iar centralul Marius Avram a indicat punctul cu var. A executat căpitanul Marius Constantin și a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru formația gazdă.

În minutul 62, Universitatea Craiova a reușit să marcheze golul trei prin Uros Cosic. Acesta a precedat însă de un fault clar făcut în careul de 16 metri de Elvir Kolic asupra lui Ionuț Larie. De partea cealaltă, gaziștii nu au reușit să mai găsească drumul spre gol, iar partida s-a încheiat cu victoria oltenilor, cu scorul de 3-1.

Print