Gaz Metan a învins ASA Târgu Mureş cu 2-0

Gaz Metan a început cu o victorie play-out-ul campionatului, prima din 2017.

Formația pregătită de tehnicianul Cristian Pustai a învins ASA Târgu-Mureș cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate în repriza secundă de către Alexandru Munteanu și Daniel Sikorski. În urma acestui rezultat, alb-negri s-au distanța la cinci puncte de ocupanta poziției a doua a clasamentului, CSMS Iași și vor juca duminică tot pe teren propriu cu FC Botoșani.

Gaziștii au început tare partida cu mureșenii lui Ilie Stan, iar în minutul 7, Daniel Sikorski a fost aproape de deschiderea scorului. Acesta a ajuns în postură de unu la unu cu portarul Eduard Pap, l-a driblat pe acesta, însă a șutat în plasa laterală. În minutul 24, Alex Munteanu a șutat puternic de la marginea careului, iar mingea a ocolit de puțin poarta. Peste doar un minut Andre a șutat la poarta lui Alexandru Greab, acesta a scăpat mingea, dar a revenit la timp și a reținut-o pe linia porții. La ultima fază a primei reprize, Daniel Sikorski a tras din întoarcere puțin pe lângă poartă.,

Gaz Metan a reușit să deschidă scorul în minutul 63. Daniel Sikorski a executat o lovitură liberă de la marginea careului, mingea a fost deviată de zid și a ajuns la Alex Munteanu care a deschis scorul. În prelungiri, Daniel Sikorski a scăpat singur, după o degajare greşită a lui Pap şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Gaz Metan.

 

Print