Gaz Metan, învinsă acasă de CSMS Iași cu 2-0

Gaz Metan a pierdut prima partidă din play-out.

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă pe teren propriu de CSMS Iași, cu scorul de 2-0. A fost o partidă în care alb-negri au ratat numeroase ocazii clare de gol, iar de partea cealaltă, ieșenii au dovedit eficiență maximă, marcând două goluri din două ocazii. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare a pierdut prima poziție în clasamentul play-out-ului în favoarea moldovenilor. În etapa următoare, Gaz Metan va juca în deplasare cu Concordia Chiajna.

Gaz Metan a început în forţa partida cu CSMS Iaşi iar în minutul 4 a avut şansa de a deschide scorul. Alexandru Buziuc a şutat din careul mic, însă mingea a lovit bara transversală. Peste doar nouă minute, Grahovac a respins în faţă lovitura de cap a lui Jasmin Trtovac, pentru ca în minutul 23, portarul ieşenilor să respingă excelent şi reluarea lui Alexandru Munteanu. Contrar cursului jocului, în minutul 44, oaspeţii au obţinut o lovitură de pedeapsă pe care Vasile Gheorghe a transformat-o cu siguranţă. În prelungirile primei reprize, Alexandru Buziuc a reluat acrobatic din şase metri, însă şi de această dată Grahovac a fost la post şi a respins.

Repriza a doua s-a disputat după aceleași coordonate. Alb-negri au presat permanent, în timp ce moldovenii au trecut mijlocul terenului în puține rânduri. În minutul 65, voleul lui Alexandru Buziuc l-a găsit din nou la post pe Branko Grahovac, pentru ca peste doar cinci minute, Daniel Sikorski, intrat după pauză să trimită cu genunchiul pe lângă poarta goală. În minutul 74, același Sikorski nu a reușit să înscrie din câțiva metri după un șut respins în față de portarul ieșenilor. În minutul 85, Cătălin Ștefănescu, jucătorul care a obținut lovita de pedeapsă în prima repriză, a dublat avantajul Iaşiului la a doua ocazie din acest meci a moldovenilor. Acesta a trecut foarte uşor de Valentin Creţu şi l-a învins, cu un şut la colţul scurt, pe Alexandru Greab.

 

Print