Ioan Mărginean despre sistemul de ticketing și situația Clubului Gaz Metan

Ioan Mărginean a vorbit despre sistemul de ticketing și situația Clubului Gaz Metan.

Acesta a explicat că în prezent clubul are cel mai mic buget din Liga întâi, salariile jucătorilor au fost reduse cu 40%, iar toate compartimentele au fost reorganizate în condițiile în care s-a intrat în insolvență și a fost aprobat planul de reorganizare.

Ioan Mărginean a mai spus că s-a lucrat la un plan de marketing menit să ducă la acoperirea costurilor foarte mari. În acest sens, printre altele clubul a încheiat un parteneriat cu o companie austriacă multinațională, Cashback World. În cadrul acestuia, 1.100 carduri personalizate CS Gaz Metan Mediaș vor fi distribuite în mod gratuit susținătorilor, care, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii Cashback World, nu numai că vor aduce un important aport financiar clubului, ci vor primi și ei înapoi o parte din banii cheltuiți. De asemenea , s-a venit cu o propunere avantajoasă pentru cei care doresc un loc la Tribuna Oficială, cu cele trei zone ale sale, lojă, VIP și zero.

 

Un alt subiect abordat a fost acela al bugetului consolidat. Clubul așteaptă în continuare să primească bani de la principalii sponsori Romgaz și Trangaz, dar și de la Primăria Mediaș pentru Centrul de Copii și juniori.

Print