Gaz Metan a pierdut acasă cu CFR Cluj, scor 0-3

Gaz Metan a pierdut primul joc acasă din acest sezon. 

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Emmanuel Culio din lovitură de pedeapsă, Bryan Nouvier și Urko Vera.

Gaziștii au avut șansa de a deschide scorul cu CFR în minutul 10. Alexandru Buziuc a scăpat singur spre poarta lui Vîtcă însă a șutat pe lângă de la aproximativ 20 metri. În minutul 27, Filip Zderic l-a faultat pe Ciprian Deac în careu, centralul a indicat punctul cu var, iar Emmanuel Culio a deschis scorul. 

Peste doar trei minute, gaziștii au avut șansa egalării, însă lovitura de cap a lui Bojan Golubovici a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 36, Akaki Khubutia a rarat o respingere, Ciprian Deac i-a furat mingea și a pasat pentru Bryan Nouvier, care a marcat la colțul scurt.  Imediat după pauză, Darius Olaru a fost și el aproape de gol. Acesta a preluat o minge în șapte metri, a șutat însă un apărător al gazdelor a reușit să respingă în corner. În minutul 60,  CFR a marcat din nou. Nouvier a centrat  în careul de 16 metri, iar Urko Vera a dus scorul la 3-0 cu o lovitură de cap.

Print