Gaz Metan a remizat cu Sepsi în deplasare, scor 0-0

Gaz Metan a obţinut un punct în partida disputată sâmbătă la Braşov în compania lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Formaţia gazdă a avut mai multe ocazii mari de gol, însă de de fiecare dată portarul Alexandru Greab a fost la post. De partea cealaltă medieşenii au avut ocazia de a pleca cu toate cele trei puncte, însă mingea şutată din lovitură liberă de Olivian Surugiu în finalul meciului a fost respinsă în extremis de portar.

Prima ocazie a partidei a aparţinut gazdelor. În minutul 7, şutul lui Nikolic de la 16 metri a fost respins de Sârghi. Peste patru minute, Sîrghi a căzut în careu după o ținere a lui Nikolic și a cerut lovitură de la 11 metri. Centralul Alexandru Tudor a lăsat însă jocul să continue. În minutul 29, acelaşi Nikolic l-a depăşit pe Marius Constantin și a șutat puternic, dar l-a luat la țintă pe Greab.

În minutul 63, Claudiu Herea a profitat de o situație în care mingea a ajuns cu noroc la el, a scăpat singur cu Greab, dar portarul Gazului a reușit să respingă cu piciorul. Alb-negri au avut şansa de a pleca cu toate cele trei puncte de la Braşov, dar portarul lui Sepsi s-a opus. În minutul 85, Surugiu a executat foarte bine o lovitură liberă, lateral dreapta, direct pe poartă și Niczuly a respins cu un reflex formidabil de sub transversală.

Print