Bilete pentru partida Gaz Metan - CSU Craiova

Gaz Metan joacă duminică de la ora 17:00 pe teren propriu cu CSU Craiova, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 21 din Liga 1 Betano.

Biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică la casieriile Stadionului Gaz Metan. Joi și vineri programul de vânzare al acestora este între orele 15:00-17:00, sâmbătă ele se pun în vânzare în intervalul orar 10:00-12:00, iar duminică între orele 14:00-17:00. Prețul unui bilet va fi de 20 lei în toate sectoarele stadionului cu excepția Tribunei Oficiale, acolo unde biletul va costa 40 lei.

Vă reamintesc că pot fi achiziţionate bilete şi de la chioşcurile alimentare unde se vinde pâine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie lângă Şcoala Generală 5 (cartier Gura-Câmpului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv în piaţa agroalimentară la ieşirea strada Virgil Madgearu (zona centrală). De asemenea cu trei ore înainte de startul partidei vor mai funcţiona încă două case de bilete, la intrarea în Tribuna 2, respectiv la intrarea în Tribuna 1.

 

 

Print