Gaz Metan a învins Juventus cu scorul de 3-0

Gaz Metan a învins Juventus cu scorul de 3-0. 

Căpitanul Marius Constantin în prima repriză și atacantul Mario Rondon cu o dublă în actul secund, au adus victoria alb-negrilor, care s-au salvat matematic de la retrogradare. În ultima etapă din play-out, Gaz Metan va evolua la sfârșitul acestei săptămâni în deplasare la Botoșani.

Gaz Metan a avut șansa de a deschide scorul în minutul 20, atunci când Marius Constantin a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara porții lui Virgil Drăghia. Peste nouă minute Darius Olaru a trimis către colțul lung, de la marginea careului de 16 metri, dar Drăghia a fost atent și a respins în corner. Gaziștii au deschis scorul în minutul 33, atunci când Diogo Rosado a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Marius Constantin a marcat cu o lovitură de cap, profitând de ieșirea greșită a portarului advers. Cu un minut înainte de pauză, David Caiado a tras periculos din lovitură liberă, puțin pe lângă vinclul porții lui Drăghia.

La patru minute de la reluarea jocului, Drăghia a reușit să respingă lovitura de cap a lui Rondon din șase metri. Portarul lui Juventus nu a mai avut apoi ce să facă în minutul 65, atunci când același Rondon a preluat pe piept o minge în careul de 16 metri și apoi a marcat golul doi al formației sale. În minutul 81, Tîrcoveanu a șutat din voleu de la 20 metri, dar Drăghia a respins în corner. Rondon a făcut apoi dubla peste alte trei minute. Acesta a reluat din prima în poartă o centrare a lui Nasser Chamed dintr- lovitură liberă. Atacantul venezuelean a fost aproape de un hat-trick, însă Drăghia a respins în corner lovitura sa de cap.

 

Print