Gaz Metan a învins FC Voluntari cu scorul de 2-0

Gaz Metan a învins FC Voluntari cu scorul de 2-0.

Fofana Boubacar și Marius Constantin au semnat în prima repriză reușitele grupării de pe Târnava Mare. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 25 puncte și se menține pe poziția a cincea a clasamentului Ligii întâi Betano.

Gaziștii au început bine partida cu ultima clasată și au deschis scorul repede. În minutul 10, Carlos Fortes a executat excelent o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, mingea a lovit transversala și a revenit în careul de șaisprezece metri, iar Fofana Boubacar pe fază a marcat cu capul, din 8 metri, la colțul lung. În minutul 22, FC Voluntari a avut șansa de a înscrie de mai multe ori la aceeași fază. Mai întâi, Gazde a șutat, Răzvan Pleșca a respins, mingea a ajuns la Hodorogea care a șutat și el, însă portarul Gazului a fost din nou la post, mingea a ajuns apoi la Ion Gheorghe al cărui șut a fost blocat de Marius Constantin și a sărit la Tudorie care a șutat peste din câțiva metri. Cu cinci minute înainte de pauză, Valentin Crețu a fost faultat în careul de 16 metri, iar centralul Horațiu Feșnic a indicat punctul cu var. A executat Marius Constantin și a dus scorul la 2-0. Peste doar un minut, șutul lui Darius Olaru din unghi a fost blocat de Cosmin Vâtcă.

Gaz Metan a dominat apoi clar actul secund și a trecut în mai multe rânduri pe lângă golul trei. Vâtcă a reținut șutul lui Ely Fernandes din minutul 63, iar la poarta cealaltă Răzvan Pleșca a reținut fără probleme lovitura de cap a lui Gabriel Deac. Același Ely Fernandes, iar apoi Antoni Ivanov și Carlos Fortes nu au găsit drumul spre gol. Șuturile acestora au fost reținute sau respinse de Vâtcă. În minutul 90, Malfleury a scăpat singur cu Pleșca a șutat, dar portarul Gazului Metan a reușit să respingă, iar partida s-a încheiat cu scorul înregistrat la pauză. 

 

Print