Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FCSB, scor 2-1

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FCSB, scor 2-1.

Medieșenii au evoluat mai bine de o repriză în zece după eliminarea lui Antoni Ivanov. FCSB a condus cu 2-0, prin reușitele semnate de Denis Man și Florin Tănase, iar Carlos Fortes a redus din diferență pentru alb-negrii.

Gaz Metan a început bine partida de la Pitești și a avut două ocazii în primele zece minute. Mai întâi în minutul 5, Darius Olaru preluat o minge pe piept la marginea careului de șaisprezece metri și a șutat peste poarta lui Bălgrădean. Peste alte trei minute, portarul FCSB-ului a prins șutul din unghi al lui Fofana Boubacar. În minutul 35, alb-negrii au cerut penalty după ce mingea l-a lovit pe Junior Morais în careul de șaisprezece metri, a ricoșat apoi la Ely Fernandes care a încercat o foarfecă, dar Bălgrădean a reținut. Cu șapte minute înainte de pauză Antoni Ivanov a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. FCSB a marcat peste doar trei minute prin Denis Man care l-a învins pe Răzvan Pleșca cu un șut din voleu. Formația gazdă a ratat apoi alte două ocazii până la pauză prin Florin Tănase și Florinel Coman.

FCSB și-a dublat avantajul imediat după pauză. În minutul 52, Marius Constantin l-a faultat în careu pe Florin Tănase, iar acesta a transformat lovitura de pedeapsă. Gaz Metan a redus din diferență în minutul 63, atunci când Carlos Fortes a marcat din careu după o pasă a lui Darius Olaru. În minutul 68 FCSB a rămas și ea în zece oameni după ce Olimpiu Moruțan a văzut cartonașul roșul în urma unei intrări cu talpa la Marius Constantin. Formația gazdă a avut apoi de două ori șansa de a face 3-1 prin același jucător. Florin Tănase a scăpat singur cu Pleșca în două rânduri însă prima dată scărița acestuia a ocolit poarta, iar a doua oară portarul alb-negrilor a fost la post. Gaz Metan putea salva un punct la ultima fază a meciului, dar șutul lui Iulian Cristea a trecut pe lângă poarta lui Bălgrădean.

 

Print