Gaz Metan a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 2-0

Gaz Metan a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 2-0.

Sibienii au deschis scorul după o jumătate de oră de joc, iar apoi au mai marcat o dată imediat după pauză. De partea cealaltă, gaziștii au făcut o primă repriză slabă, iar în actul secund nu au găsit drumul spre gol. Gaz Metan rămâne cu 28 puncte, iar bătălia pentru play-off este din ce în ce mai încrâncenată.

FC Hermannstadt a avut prima ocazie a partidei în minutul 5, atunci când Dâlbea a șutat de la marginea careului de 16 metri, mingea a fost deviată de un apărător și a trecut puțin pe lângă bara porții lui Andrei Cristea. Tot sibienii au mai avut apoi o ocazie în minutul 28 atunci când Tsomou a șutat din drop, mingea a fost deviată și a trecut pe lângă poartă. În minutul 30, portarul Gazului a încercat să rețină o centrare venită din partea stângă, a greșit, iar Tătar pe fază a trimis-o în poartă. De partea cealaltă, gaziștii nu au tras niciun șut pe spațiul porții în prima repriză. Carlos Fortes a șutat pe lângă poartă în finalul reprizei, iar apoi nu a ajuns la o minge centrată de Valentin Crețu și prelungită foarte bine de Luis Aurelio.

Gaziștii au început în forță actul secund, însă cei care au marcat au fost tot sibienii. În minutul 49, Ionuț Stoica a înscris cu o lovitură de cap din șase metri și a dublat avantajul formației sale. Peste doar două minute, Ely Fernandes a avut șansa de a reduce din avantaj, însă șutul lui din careul de 16 metri a fost scos de Căbuz peste transversală. În minutul 57, Fofana Boubacar a șutat puternic de la 25 metri, însă mingea a trecut puțin pe lângă vinclul porții lui Căbuz. Gaz Metan a continuat apoi să preseze, însă fără să mai pună într-un real pericol poarta sibienilor. 

Print