S-a tras țintarul Ligii întâi | Cu cine joacă Gaz Metan

Liga Profesionistă de Fotbal a găzduit vineri Adunarea Generală, la finalul căreia a avut loc și tragerea la sorți a țintarului noul sezon al Ligii întâi.

Sezonul competițional 2019-2020 va debuta în week-end-ul 13-14 iulie și se va juca timp de opt săptămâni consecutiv până la prima întrerupere, la începutul lunii septembrie, atunci când România joacă în preliminariile Campionatului European.

Gaz Metan va debuta în prima etapă a noului sezon pe teren propriu în compania nou-promovatei Chindia Târgoviște. Prima deplasare va fi pe terenul lui FC Hermannstadt, iar apoi va veni la Mediaș, Sepsi Sfântu Gheorghe. Va urma o partidă în deplasare cu FC Botoșani, iar apoi acasă cu Astra Giurgiu.

În etapa a șasea, Gaz Metan va întâlni în deplasare FC Voluntari. Etapa a șaptea va programa partida de pe teren propriu cu FCSB, iar apoi alb-negri vor primi tot pe teren propriu vizita Politehnicii Iași. În etapa a noua, gaziștii merg la Ovidiu pentru confruntarea cu Viitorul, iar în etapa a zecea, Gaz Metan va întâlni la Mediaș, Universitatea Craiova. Vor urma deplasarea de la CFR Cluj, meci acasă cu Academica Clinceni, iar în ultima etapă a turului, Gaz Metan se va deplasa la Dinamo. 

Print