Gaz Metan a remizat pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-1

Gaz Metan a remizat pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-1.

Alb-negrii au condus la pauză cu scorul de 1-0 prin reușita căpitanului Marius Constantin. FC Botoșani a reușit să egaleze în ultimele zece minute prin Eduard Florescu. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a bifat al treilea rezultat de egalitate în primele patru etape de campionat.

FC Botoșani a început tare partida disputată sâmbătă după-amiază pe teren propriu, iar în minutul 4 Reagy Ofosu a dat pe lângă minge din 6 metri. Peste trei minute, șutul lui Alexandru Țigănașu din interiorul careului a trecut puțin pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca. Replica Gazului a venit imediat de la Nasser Chamed. Șutul său din lovitură liberă de la circa 20 metri a fost respins de portarul Eduard Pap. În minutul 14, Răzvan Pleșca a boxat în corner șutul de la mare distanță a lui George Miron. Peste alte cinci, Nasser Chamed a executat o lovitură de colț de pe partea stângă, iar Marius Constantin a deschis scorul cu o lovitură de cap. În minutul 28, Răzvan Pleșca a scos de sub transversală șutul lui Reagy Ofosu.

FC Botoșani a fost mai prezentă în actul secund în jumătatea Gazului, însă a avut prima ocazie de gol abia în minutul 74, atunci când Jonathan Rodriguez a tras de la marginea careului, dar Răzvan Pleșca a respins în corner.  Peste încă un minut, Reagy Ofosu a deviat cu capul, dar mingea a lovit bara porții apărate alb-negrilor și a ieșit în afara terenului. Formația gazdă a reușit să egaleze în minutul 83 atunci când Eduard Florescu a reușit să îl învingă pe Răzvan Pleșca cu un șut de la circa 16 metri. În minutul 87, Răzvan Pleșca a blocat șutul lui Cătălin Golofca, aflat în poziție de unu la un cu jucătorul Botoșaniului. Gaz Metan putea da lovitura în prelungiri, însă Nicolao Cardoso nu a reușit să găsească drumul spre gol din careul de 16 metri al Botoșaniului.

Print