Gaz Metan - Astra Giurgiu 1-0 | Sergiu Buș a marcat golul victoriei

Gaz Metan a învins Astra Giurgiu cu scorul 1-0.

Atacantul Sergiu Buș a semnat singura reușită a partidei și a ajuns la trei goluri marcate în primele cinci etape de campionat. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 9 puncte și a urcat din nou în primele șase echipe din Liga întâi.

Gaz Metan a controlat autoritar prima repriză a partidei cu Astra. În minutul 9, portarul oaspeților Georgi Kitanov a respins în față șutul lui Fofana Boubacar, iar apoi în minutul 16 a scos de sub bară lovitura de cap a lui Dumitru Cardoso. Cu două minute înainte de pauză, portarul Astrei a reușit să scoată cu piciorul șutul aceluiași Cardoso din careul de 16 metri, iar la cabine s-a intrat cu scor alb. 

În minutul 56, Mihai Velisar l-a deschis foarte bine în partea dreaptă pe Sergiu Buș, iar atacantul Gazului Metan a reușit să marcheze cu un șut la colțul lung. Peste șapte minute, oaspeții l-au pierdut pe Denis Alibec care a ieșit accidentat și a fost înlocuit de Tounkara. Cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Valentin Gheorghe a căzut în careul de 16 metri al Gazului și a cerut lovitură de pedeapsă, însă centralul Radu Petrescu i-a acordat cartonaș galben pentru simulare. În al treilea minut de prelungiri, Sergiu Buș putea face dubla, însă Kitanov a reușit să respingă mingea în corner.

 

Print