Gaz Metan a învins fără drept de apel FC Voluntari la meciul 450 în Liga 1

Gaz Metan a învins fără drept de apel FC Voluntari la meciul 450 în Liga 1.

Formația lui Edi Iordănescu s-a impus cu scorul de 3-0 în partida contând pentru etapa cu numărul 6 a campionatului Ligii întâi. Dumitru Cardoso și Mihai Velisar în prima repriză, respectiv Sergiu Buș în actul secund au semnat reușite unei victorii clare ale grupării de pe Târnava Mare. Partida de la Voluntari a reprezentat meciul 450 pentru Gaz Metan pe prima scenă a fotbalului românesc.

Gaz Metan a început bine partida de la Voluntari, iar în minutul 11 Sergiu Buş a căzut în careul de 16 metri al gazdelor, însă centralul Cătălin Popa nu a acordat lovitură de pedeapsă și a lăsat jocul să continue. În minutul 28, Ely Fernandes a executat o lovitură de colț de pe partea stângă, iar Dumitru Cardoso a deschis scorul cu o lovitură de cap foarte bună. A fost prima reușită a jucătorului cu dublă cetățenie română și italiană în Liga întâi. Cu trei minute înainte de pauză, Mihai Velisar a recuperat o minge în jumătatea adversă, a driblat tot ce i-a stat în cale și a marcat în poarta lui Bozhidar Mitrev

Alb-negrii au început și repriza a doua în atac, iar în minutul 47 Darius Olaru a scăpat singur spre poarta adversă dar a șutat pe lângă. În minutul 53 s-a făcut 3-0. Sergiu Buș a marcat pe lângă Mitrev din pasa foarte bună a lui Dumitru Cardoso. Peste încă un minut, același Sergiu Buș putea marca din nou însă mingea trimisă de acesta a lovit bara, a revenit în careu, iar Marius Constantin a trimis-o puțin pe lângă poartă. FC Voluntari putea reduce din diferență în minutul 76, însă Răzvan Pleșca l-a blocat foarte bine pe Cătălin Țîră. Portarul Gazului a scos și șutul de la vinclu a lui Ion Gheorghe din minutul 86, iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-0. 

Print