Invincibilii | Gaz Metan a revenit de la 2-0 cu Iașiul și are 4 victorii consecutive

Gaz Metan a revenit de la 2-0 cu Iașiul și are 4 victorii consecutive în Liga întâi.

Formația lui Edi Iordănescu a învins Politehnica Iași cu scorul de 3-2. Alb-negrii au fost conduși cu scorul de 2-0 și au întors rezultatul într-un interval de 16 minute prin Marius Constantin, Nasser Chamed și Sergiu Buș. În urma acestui rezultat Gaz Metan a acumulat 18 puncte și a urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului Ligii întâi.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei cu Politehnica Iași în minutul 18, atunci când Ely Fernandes a șutat slab din poziție favorabilă. Peste trei minute, Fofana Boubacar a trimis mingea în poartă după o lovitură liberă, însă reușita a fost anulată pentru off-side. În minutul 36, Sergiu Buș a șutat de la aproximativ 20 metri însă Denis Rusu a reușit să respingă mingea în corner. În ultimul minut al primei reprize, tot Sergiu Buș a căutat golul, însă portarul Iașiului a fost și de această dată la post.

Repriza secundă a început prost pentru Gaz Metan. În minutul 49, Nicandro Breeveld l-a deschis foarte bine Adrian Bălan în centrul careului de 16 metri, iar acesta l-a învins pe Răzvan Pleșca.Peste doar două minute portarul Gazului a fost nevoit să îl faulteze pe Platini în careul de 16 metri, iar centralul a indicat punctul cu var. A executat și transformat tot Adrian Bălan. Conduși cu 2-0 pe tabelă, gaziștii nu au cedat și au împins jocul în jumătate adversă, iar în minutul 57Dumitru Cardoso a scăpat singur spre poarta adversă, a fost faultat în careul de 16 metri de portar, iar arbitrul a arătat din nou punctul cu var. Marius Constantin a transformat lovitura de pedeapsă și a redus din diferență. Peste alte nouă minute, Nasser Chamed a adus egalarea pentru Gaz Metan. Jucătorul din Insulele Comore a marcat cu o super execuție direct din lovitură liberă. În minutul 73, Gaz Metan a întors scorul după reușita lui Sergiu Buș la un capătul unei acțiuni de atac foarte frumoase.

Print