Victorii pe linie pentru Gaz Metan la U19, U13 și U11

 Gaz Metan a obținut victorii pe linie la U19, U13 și U11.

Gaz Metan U19 a învins ocupanta poziției a doua a clasamentului seriei în care evoluează, cele două echipe de la U13 au câștigat fără drept de apel, la fel ca și echipa de la U11. 

Gaz Metan U19 a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0. Partida din etapa a 11-a a Campionatului Național U19 seria a opta a pus față în față ocupantele primelor două poziții a clasamentului după primele zece partide. Formația pregătită de antrenorul Dumitru Solomon s-a impus la limită prin golul semnat de Căpitanul Lucian Sîncealen și rămâne în fotoliul de lider al seriei cu 25 puncte acumulate și un golaveraj de 59-6.

Gaz Metan 1 U13 a învins clar Spicul Șeica Mare în deplasare, scor 8-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul doi a Campionatului Județean de Juniori U13 seria a treia. Pentru formația pregătită de antrenorul Nistor Văidean au marcat Alpar Koszta și Alex Vasiloiu câte 3 goluri, respectiv Edmond Lenghel și Denis Rotar câte un gol.

Gaz Metan 2 U13 a învins Leii Șura Mică pe teren propriu cu scorul de 15-0. Partida contând pentru a doua etapă a Campionatului Județean U 13 seria a treia, s-a disputat vineri după-amiază. Formația pregătită de antrenorul Costel Hanc s-a impus prin golurile marcate de Patrick Cristea (7), Ianis Giurgiu (3), Cristian Banea (2), Mihai Nevodar (2) și Ianis Frîncu (1).

Gaz Metan U11 a obținut o victorie categorică în etapa a doua a Campionatului Județean de Juniori U11, seria întâi. Vineri după-amiază, formația pregătită de antrenorul Costel Hanc a învins ACS Zenit 1 Sibiu în deplasare cu scorul de 16-0. Sebastian Birtalan și Adrian Ardelean au marcat câte 4 goluri, Orosz Balasz a înscris de 3 ori, Ianis Frîncu și Alex Morar câte 2 goluri, iar Eduard Peter a reușit un gol.

Print