Gaz Metan părăsește Cupa României de la primul meci

Gaz Metan părăsește Cupa României de la primul meci.

Alb-negrii au fost învinși de Foresta Suceava (Liga a treia) cu scorul de 2-1. Sergiu Buș a deschis scorul pentru Gaz Metan, iar moldovenii au întors rezultatul înainte de pauză într-un interval de trei minute prin Constantin Dudu Drugă și Robert Martin.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început partida cu Foresta Suceava din 16-imile Cupei României, în formula Ricardo Batista, Marian Pleașcă, Ionuț Larie (Cpt.), Răzvan Popa, Răzvan Trif, Neluț Roșu, Mickael Diakota, Nasser Chamed, Stephan Drăghici, Paul Costea și Sergiu Buș. Gaz Metan a reușit să marcheze repede, iar lucrurile păreau că decurg în direcția normală. În minutul 7 Sergiu Buș a deschis scorul pentru Gaz Metan. În minutul 44, formația gazdă a reușit să egaleze prin Constantin Dudu Drugă. Acesta a marcat direct din lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Peste doar trei minute, Robert Martin a marcat, iar Foresta a reușit să întoarcă scorul.

În actul secund, tehnicianul Edi Iordănescu i-a trimis în teren pe Ely Fernandes și Dumitru Cardoso, în locul lui Paul Costea și Marian Pleașcă. Gaz Metan a împins jocul în jumătatea adversă, dar nu a reușit să găsească drumul spre gol. S-a terminat 2-1 pentru Foresta care a reușit astfel să producă surpriza și să se califice în optimile Cupei României.

 

Print