Gaz Metan a pierdut partida din deplasare cu Dinamo, scor 2-0

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Dinamo, scor 2-0.

Alb-negrii au încheiat astfel turul de campionat cu un eșec, dar rămân pe loc de play-off. Dinamo s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile reușite de Filip Mrzljak și Deian Sorescu.

Gaz Metan a avut șansa de a deschide scorul în minutul 6 al partidei din Ștefan cel Mare. Ante Puljic a vurt să-i paseze întâi cu capul și apoi cu pieptul portarului, dar a greșit, Dumitru Cardoso a urmărit mingea și a tras peste poartă din poziție de unu la unu cu portarul. Dinamo a deschis scorul în minutul 21. Sorescu a întors o minge în marginea careului de 16 metri, iar  Filip Mrzljak, venit lansat, a șutat și a reușit să deschidă scorul. Dinamo a avut șansa de a-și dubla avantajul după o jumătate de oră de joc, dar Răzvan Pleșca a respins spectaculos lovitura de cap a lui Sorescu. În minutul 36 portarul Gazului a reușit să îl blocheze pe Sorescu care scăpase singur spre poartă, iar apoi peste alte trei minute, Răzvan Pleșca a apărat șutul lui Daniel Popa, tot din poziție de unu la unu cu acesta. Cu două minute înainte de pauză Filip Mrzljak a marcat din nou, dar reușita a fost anulată pentru off-side.

Dinamo a început în forță și repriza a doua, iar în minutul 47 șutul lui Sorescu a fost respins în față de Răzvan Pleșca. Peste doar un minut, Marius Constantin a scos de pe linia porții șutul lui Dan Nistor. În minutul 59, Dumitru Cardoso a șutat de la distanță, iar portarul lui Dinamo a respins mingea în bara transversală. În minutul 66, Răzvan Pleșca a reținut în doi timpi șutul lui Dan Nistor. În minutul 73, același Dan Nistor l-a găsit foarte bine în adâncime pe Sorescu care a stabilit scorul final al întâlnirii, 2-0 pentru Dinamo.

Print