Gaz Metan a remizat cu FC Hermannstadt în derby-ul județean la fotbal

Gaz Metan a remizat cu FC Hermannstadt în derby-ul județean la fotbal.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce sibienii au deschis scorul prin Lucian Dumitriu, iar gaziștii au egalat prin Darius Olaru. În finalul jocului, Gaz Metan a avut șansa să ia toate cele trei puncte, dar mingea șutată de Sergiu Buș a lovit bara transversală a porții adverse.

Prima repriză a partidei dintre Gaz Metan și FC Hermannstadt a fost una fără ocazii clare de gol. Oaspeții au șutat o singură dată pe spațiul porții în minutul 6 prin Petrișor Petrescu din marginea careului de 16 metri, dar Răzvan Pleșca a reținut fără probleme. De partea cealaltă, centralul George Găman nu a acordat o lovitură clară de pedeapsă după ce Fofana Boubacar a fost tras clar de tricou și împiedicat să joace mingea. Pe parcursul reprizei, gaziștii au avut posesia și au încercat să desfacă apărarea supraaglomerată a sibienilor, fără prea mult succes însă. Nasser Chamed a căutat poarta la jumătatea reprizei, dar mingea șutată de acesta a trecut peste.

Gaz Metan a început mai bine actul secund și a împins jocul în jumătatea adversă. Contrar modului în care decurgeau ostilitățile, Hermannstadt a reușit să deschidă scorul. În minutul 61, Lucian Dumitriu a marcat cu un șut frumos de la circa unsprezece metri. Gaziștii nu au acuzat șocul primirii golului, iar peste doar șase minute au reușit să egaleze prin Darius Olaru. Acesta a marcat cu o lovitură superbă de cap de la circa cincisprezece metri. Alb-negrii puteau lua toate cele trei puncte însă lovitura de cap a lui Sergiu Buș din minutul 87 a lovit  bara transversală a porții apărate de Emanuel Rodrigues.

 

 

 

 

Print