Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FCSB cu scorul de 2-0

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FCSB cu scorul de 2-0.

Formația lui Edi Iordănescu a avut două ocazii foarte mari în prima repriză la lovitura de cap a lui Ely Fernandes și bara lui Sergiu Buș, încă o ocazie mare a lui Nasser Chamed în debutul actului secund și a primit două goluri în 13 minute de la Florinel Coman și Dennis Man.

Începutul partidei de pe Arena Națională a fost unul echilibrat, dar fără ocazii de gol. În minutul 13 Florin Tănase l-a lansat în adâncime pe Florinel Coman, la marginea careului, dar mijlocașul FCSB-ului a așteptat prea mult și a fost blocat de Ionuț Larie în momentul șutului. Peste zece minute, Gaz Metan a avut o dublă ocazie de gol la aceeași fază. Mai întâi, Cristi Bălgrădean a reușit o paradă de excepție la lovitura de cap a lui Ely Fernandes, mingea a ajuns la Sergiu Ciocan care a întors pentru Sergiu Buș, acesta a șutat, balonul a fost deviat și a lovit bara porții adverse. La cealaltă poartă, Răzvan Pleșca a respins în corner șutul lui Dennis Man din minutul 36, iar apoi în prelungirile primei reprize același Man a trimis peste din câțiva metri cu poarta goală.

Gaz Metan a început bine actul secund, iar în minutul 50 Romeo Roberto a centrat de partea dreaptă, Nasser Chamed, iar portarul Cristi Bălgrădean a avut o nouă intervenție foarte bună. În minutul 66, FCSB a reușit să deschidă scorul. Olimpiu Moruțan a pasat în stânga la Florin Tănase, care a centrat din prima în fața porții, iar Florinel Coman a reușit să înscrie. Peste alte treisprezece minute, după un corner al gaziștilor, FCSB a plecat pe contraatac, iar Dennis Man a reușit să dubleze avantajul formației sale.

Print