Pas important spre play-off | Gaz Metan a învins Viitorul

Gaz Metan a învins Viitorul cu scorul de 1-0.

Nasser Chamed a marcat golul de trei puncte pentru formația sa. Formația lui Edi Iordănescu a acumulat 36 puncte, cel mai bun parcurs din istoria în sa în prima ligă și a făcut un pas imens spre play-off. Alb-negrii au urcat în urma acestei victorii pe poziția a cincea a clasamentului.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei în minutul 16, atunci când Sergiu Buș l-a deschis pe Nasser Chamed care a pătruns pe stânga și a șutat direct pe poartă, din unghi, dar Căbuz  a respins. În minutul 24, Dumitru Cardoso a scăpat singur spre poarta adversă, a șutat, Căbuz a reușit să respingă, mingea a ajuns la Nasser Chamed care a șutat și el dar portarul Viitorului a fost din nou la post. În minutul 37, același Nasser Chamed a avut o ocazie uriașă de gol. Lovitura sa de cap din centrul careului de 16 metri a ocolit de puțin poarta lui Căbuz. Peste alte două minute, oaspeții au avut singura ocazie a reprizei la șutul lui Rivaldinho din interiorul careului de 16 metri care a fost blocat de Răzvan Pleșca.

Viitorul a avut prima ocazie a reprizei secunde, însă șutul lui Ciobanu din lovitură liberă a fost reținut de Răzvan Pleșca. În minutul 58, Nasser Chamed a executat impecabil o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri și a deschis scorul pentru formația sa. Formația lui Gheorghe Hagi a forțat egalarea dar Răzvan Pleșca a fost la post la șutul lui Lyes Houri. De partea cealaltă alb-negrii puteau face 2-0 dar nu au reușit să finalizeze cu gol acțiunile pe care le-au avut în finalul meciului.

Print